I made this widget at MyFlashFetish.com.

Ku ilhamkan ruang ini kerana...
andai suatu hari nanti...
yang mampu kau baca hanyalah tulisan-tulisan kaku dan hanyalah potret-potret bisu dariku yang kau dapat renung...

BesdaY yg lalu..

Thursday

umur aku baru 21 tahun..hehehe...muda ag kan??memandangkan blog ni pon bru dwujudkan aku pun tulis je la pasal peristiwa nih..emm ramai kawan2 kt fb wish untuk aku..thanks yeah..kira2 dalam 70 org la..tu congak je la..hehehe...emm hari besday tu tk de la buat pape..just duk umah je la...bukan pe..aku rase umur da meningkat dewasa ni..tk yah la celebrate..kalo kuar ngan kawan2 orait la gak..hahaha...emmm cume beberapa hari sebelum tu aku rasa seronok cgt..bukan sebab pe pun...sebenarnye aku belanja mak dan adik2 aku makan pizza kat town Kuala Kangsar...mesti korang rase biase je kan???bukan sebab pe..yang membuatkan aku ag sonok tu coz aku belanja dengan 1st gaji aku tau tak...aku dah keje skejap pas abis belajar ari tu...jadi cikgu sementara je..tapi pengalaman dan penghargaan yg anak2 murid aku bagi...amat2 membuatkan aku terharu dan berazam yang aku memang tekad nak jd seorang cikgu...hehehe...anyway,sebelum akhiri celoteh ni..perkara utama yang aku harap sgt sempena 'birthday' aku ni...semoga Allah panjangkan umur mak,abah dan sume ahli keluarga aku..semoga Allah murahkan rezeki keluarga aku,Allah beri kesihatan yang baik pd ahli keluarga aku,Allah beri aku peluang untuk smbung pelajaran,dan akhir skali allah lindungi keluarga aku dr segala bencana dan musibah yang tk diingini dan temukan aku jodoh yg amat menghargai dan menyayangi serta mencintai diriMu Ya Allah dan diriku ini..kita sambung lagi nanti eh..ddaaaaa:)


suke tak??like ye??

0 org sgt comey: