I made this widget at MyFlashFetish.com.

Ku ilhamkan ruang ini kerana...
andai suatu hari nanti...
yang mampu kau baca hanyalah tulisan-tulisan kaku dan hanyalah potret-potret bisu dariku yang kau dapat renung...

Hepy New Year:)

Saturday

Pada kawan2 kite nak ucapkan Hepi New Year eh...semoga dgn kehadiran taun baru ni dapat la kite sme2 tingkatkan usaha untuk capai ape2 impian eh..kite tk de la smbut new year ni beria2...just biase2 je..heee..cume kite sedikit bz uruskan adik2 kite yg nak enter hstel esok..mcm2 nak bt..adoohhh...naek lenguh pinggang aku ni..tp mse untuk update blog ni tetap ade..walaupun kne la delay skit kan??hahahaa..emmm bz pn bukan pe adik kite yg third ni bru nak msok f1..so mcm2 kne settle kan...nak tukar sekolah ag..insyallah adik kite akan pegi tmuduga msok skolah sukan minggu dpan..hope dapat coz die mmg minat cgt ngan sukan bola sepak nih...emm ok la..nak stop dlu..kite cntinue lain eh!!...daaaa:)


suke tak??like ye??

0 org sgt comey: