I made this widget at MyFlashFetish.com.

Ku ilhamkan ruang ini kerana...
andai suatu hari nanti...
yang mampu kau baca hanyalah tulisan-tulisan kaku dan hanyalah potret-potret bisu dariku yang kau dapat renung...

Aku yang Bahagia

Tuesday

hari ni aku bahagia...
emm dalam hati aku skang sgt bahagia..
coz i'm waiting my aunty n my uncle come back to kampung..
hahahaaa...

aku jgak bahagia tempuh hari2 aku dgn org yg tersyg..
mak,abah and adik2...
i'm really miss my little cousins...walaupon acousin aku sume nye kecik2 ag..tp aku enjoy n happy sgt..
coz diorang tk beri aku masalah pape yg leh merunsingkan kepala otak aku nih...

emmm very excited to spend all my time to u all...my cousins..aku da plan nak spend time ngan dorang nak maen game saidina..
tu pn aku jge bank je..hahaha
biase la akauntan berjaya..hahaha
 kredit love to noor eewan syafiqah coz tk lupe pd game saidina tu..:)


suke tak??like ye??

0 org sgt comey: