I made this widget at MyFlashFetish.com.

Ku ilhamkan ruang ini kerana...
andai suatu hari nanti...
yang mampu kau baca hanyalah tulisan-tulisan kaku dan hanyalah potret-potret bisu dariku yang kau dapat renung...

MUET

Friday

wah!!!rase nervous plak nak amik MUET nih..huhuu
emm semalam bru jumpe ngan Sir Burn iaitu Sir yg ajar aku n kwan2 time form 5 kt RPK dlu
huuuu...sir nih mmg baek..senang n selesa belaja ngan die..
hope extra class ngan die ni leh le aku,og,farah n faiz score dalam Muet nih..
dalam takwim mybe dalam bulan april exam muet..
dijadualkan 4 hingga 13 april 2011 utk exam speaking
23 april utk exam writing...

nak cite skit la exam muet skema bru nih skang..
makin susah..hahahaa..normal la kan
skang ape je yg senang nak dapatkan kt dalam dunia nih..
emm skang muet ade 4 paper...
paper 1st is listening...max score is 45 mark iaitu hanya 15% dr kseluruhan
paper 2nd plak is speaking..yg terdiri dr 2 kategori..hahaa
 iaitu individual presentation n group discussion.....max sore pal 45 mark iaitu 15% jugak dr semua mark..
papaer 3rd plak is reading comprehension yg sir ez ckap mmg susah tp kne try our best..
max sore is 120 mark...banyak kan??ptot la susah..hahaha
tu pn hanya 40% je dr keseluruhan..
and the last paper on MUET is writing...writing ni hanya 90 mark...iaitu 30% saje...

hahaha..huraian die pun da meleret2...nampak cgt susah nye...tp nak bt cm ne..kne la bt yg terbaik..
sir hanya dapat bantu kmi semua dr segi bantuan luaran saja..
yang dalaman nye kne la berusaha n ikhtiar diri sendiri...
target Muet ni nak dapat kan band 3...
insyaalah....aminn...
nampak mcm mustahil tp sume tu tk pelik kan kalo kite btul2
 usaha n berdoa pada ALLAH swt...
lastly....chaiyok2....
amminnn...mari la kite sme2 berdoa...



suke tak??like ye??

0 org sgt comey: