I made this widget at MyFlashFetish.com.

Ku ilhamkan ruang ini kerana...
andai suatu hari nanti...
yang mampu kau baca hanyalah tulisan-tulisan kaku dan hanyalah potret-potret bisu dariku yang kau dapat renung...

celoteh utk dia

Saturday

semalam 13 mei 2011....genap 2 bulan aku da clash ngan mamat tu...
actually sedih tu still de...tp aku tabahkan hati...
dengan semangat yg kawan2 aku bg...aku leh brtahan smpai skrang...
emm Alhamdulillah jgak pada allah SWT sbb kuatkan semangat aku utk terus idop..
aku da berazam pada dri sendiri yg lepas ni aku tk kan kire da detik2 genap ke bpe aku da clash..
yg lepas biarkan je lepas..
idop aku ni yg kne teruskan..
kne pikir nak smbung blaja or nak keje...
nak nak dekat setahun da melepak je kat umah ni..tk nak la ckap menganggur kan..
ayat kne la jge2 skit..
heeeeeheheee
dan hari ni aku dpt tau yg ex bf aku ni dapat kje sbgai TUDM kalo tk slah la..
dlu mse aku still de fair ngan die aku yg soh die g interview ni..
yg pada mulenye die da naek fedup da nak g interview coz sbelum tu die pg interview imigresen..die tk lepas tinggi or berat..lebih kurg cm tu la..
tp utk TUDM ni aku soh jgak pegi..
Alhamdulillah aku dapat tau yg die da pun terpilih..
tp skrang aku da tk de pape ngan die...dr kecik ag aku nak kalo bleh jdoh aku kje yg
beruniform ni..smart je aku tgk..ske3...
tp nak bt cm ne kan..kalo jdoh aku ngan die insyaallah satu hari die dtg balik kt aku kan??
whatever pn aku doakan yg terbaek utk die..semoga die bjaya dlam idop...
oklah..nanti kite smbung la eh...
daaa...Assalamualaikum....bye3..>_<


suke tak??like ye??

0 org sgt comey: