I made this widget at MyFlashFetish.com.

Ku ilhamkan ruang ini kerana...
andai suatu hari nanti...
yang mampu kau baca hanyalah tulisan-tulisan kaku dan hanyalah potret-potret bisu dariku yang kau dapat renung...

laki2..tk pham la korg ni...

Monday

assalamualaikum ..
hi people .. 1stly ez nak minx maaf if ade sape2 yang terase..
tak ditujukan pada sape2 pon.. 
cume terfikir sejenak ..
entry syieda pagi nie xpaham dengan sesetengah lelaki/perempuan ..
tapi lebih diketengahkan kepada kaum adam..
sebab mereka lebih cenderung berperangai seperti itu ..
ape masalah dowang senanye ?
kenapa syieda cakap macam nie ?
sebab ade sesetengah lelaki/perempuan nie memang xrety bersyukur ..
da dapat gf/bf yang baek asal di biarkan ?
asal xdpedulikan ? time 1st nak kapel je sayangla ,apela ..
after 1year ? di buang2 jea .. xsayang la apela ..
haiihh .. sangat2 tak paham..
orang yang berperangai macam nie sebenarnye mau apa ?
jawapan syieda senang jea ..
dowang just nak try or maen2 jea .. right ?
korunk rase betol x? 
hurmm .. setengah lelaki / perempuan nie same jea ..
sudah2 la .. ingatlah sekarang SEMUA di bayar tunai ..
right ? kalau bukan orang yang kamu buat tu yang bayar .. 
orang laen yang akan bayarkan .. maybe lebih teruk dari tuu ..
sape taw kan .. muke hensem/cantik tapi tgk hati ?
karat ? huh ! ape laa.. manusia akhir zaman ..
macam nie laa..
ez doakan orang yang berperangai macam nie cepat berubah ..
semoge mereka tak berperangai macam nie lagi ..
ez pon memperingatkan diri ez jugak yang tak pernah lari dari buat silap..
ahaha .. ez emosi sangat ke? geram ase ..
theeee .. okeylaa take care guys :) ..
have a nice day ..  (^___^)
wassalam ..


suke tak??like ye??

0 org sgt comey: