I made this widget at MyFlashFetish.com.

Ku ilhamkan ruang ini kerana...
andai suatu hari nanti...
yang mampu kau baca hanyalah tulisan-tulisan kaku dan hanyalah potret-potret bisu dariku yang kau dapat renung...

Wordless Thursday!!

Thursday

Sy sayang Mohd Askar sy!!


suke tak??like ye??

Wordless WednesdaY!!

Wednesday


Konvokesyen KISDAR!!
Love TheM =)


suke tak??like ye??

Kalau bakal suami nampak mesti die gelak kan??

Sunday

hanya hati aku je yg tau betapa kelakar yg teramat2 nye dalam hati ni..
hu2..time dok kemas2 brg2 purba yg ada dalam bilik aku ni..
tbe2 terjatuh plak gambar aku yg agak berkurun2 ni..hahaha..
korg tgk je la..
aku sendiri tk sgka ni gambar aku...


ni la gambar yg aku cakap tuh..!!


dan ni gamabr muka aku yg skarang...

so,cm ne??korang compare la sendiri eh!!!
aku nak cntinue gelak lg ni..
bye2!!!


suke tak??like ye??

Uncle..Jom masuk Islam!!

Friday

kejadian tgh hari td mmg menyentuh hati..
time aku pegi kdai insurance uncle ni..
tibe2 de seorang pemintak sedekah cina lg cacat..
pemintak sedekah tu pn ckap cina la ngan uncle tu..
then uncle tu pn amik la RM5 pastu bg kt pemintak sedekah tu...
aku yg mnyaksikan kejadian tu senyum ala2 kambing la kt uncle tu..
SPECHLESS aku dibuatnye...
just dalam hati je berkata2 cm ni..
"uncle ni baik la..sdangkan org bangsa aku sendiri pn tk baek cm tu..
kdg2 tu org bangsa aku ni maen halau je pemintak sedekah..
hulur la singit dua ke kot ye pn da sengket kan..
tk jatuh semekin nye pn kalo bg singgit.."

pengajarannye hari ni...
*jgn nak kedek sgt eh..
*sedekah tu kan dpt pahala..
*kdg2 contohi la sivik org bangsa lain(yg mana elok ja lah..)

to be continue..!!!


suke tak??like ye??

Wordless Thursday

Thursday


I AM IN LOVE
I AM HAPPY RIGHT NOW
THANKS MR. YAYANG!!


suke tak??like ye??

selamat hari bapa abah!!

Sunday

abah...
ati  ingt lg dulu abah pernah marah ati..
abah pukul ati..
abah nasihat ati...
tp ati marah2 abah..
ati ckap abah tk sayang ati...
ati benci ati..
tp abah...sekarang ati dah sedar..
sume tu abah buat utk didik ati..
ajar ati tentang kehidupan..
abah nak jadikan ati yg terbaik..
abah nak tgk ati berjaya...
tp abah..buat masa ni..ati tau..
ati tk cukup berjaya lg..
dan ati sendiri tk puas lg nak gembirakan hati abah..
InsyaAllah abah..
ati akan hadiahkan abah segulung ijazah..
ati akan hadiahkan apa yg abah inginkan..
tk terbalas jasa abah pd ati..
tp ati akan cube utk mmbahagiakan abah..
ati nak bile abah pejamkan mata abah satu hari nanti..
abah akan pergi dgn tenang....
InsyaAllah...
tp buat masa ni abah..
ati betul2 tak mampu hidup tanpa abah..!!!

Selamat hari Bapa 
Encik Ahmad Murad bin Kamaruddin..
Ati sayang abah sgt2...


 beloved abah & mak 


beloved abah


abah & little yayang!!



suke tak??like ye??

takziah buat mu Faiz & ogie

tanggal 17hb jun 2011..yayang diberitahu oleh sahabat yayang..
atoknye telah kembali ke Rahmatullah..
Takziah ye bt sahabatku berdua..
mudah2an korg tabah hadapi sume ni..
emm pada hari tunang kawan2 yayang ni..yayang berkesempatan utk bertemu
dengan atok sahabat yayang ni..
emm time tu atok wan ni da berjalan gune tongkat..
tp lihat pd semangat nye begitu kuat..
kalah org2 muda cm yayang ni..
tp Allah lebih menyayanginye..
atok wan ni sorang yg amat menjaga bab2 agama ni..
emm selalu mengisi mase lapang nye dengan bace Alquran dan sebagai nye..

note : pada korg yang telah bace coretan ni..mari lah sama2 kite sedekah Al-Fatihah
buat atok wan ni..dam semua umat islam yg telah meninggal dunia..
~Al-Fatihah~


suke tak??like ye??

Lagi2 die..tk de org lain ke

Thursday

Sape lg kalo bukan Datin Seri Yayang..hahaa
korang jemu ke tgk yayang..
emm ske hati la ni kan blog yayang..
korg pn mesti entry pic korg gak kan dalam blog korg..
de yayang marah @ cemuih @ menyampah..
huhuuu....



~1~


~2~

~3~

~3~

~4~

nak tgk lg??
next entry la ye??
sabar....

~the end~


suke tak??like ye??

u are unmatured la.!!weekk =p

Wednesday

sgt2 terkesima and tersentap tetibe mase selongkar laptop ni..
and terjumpa la gambar2 yg dolu2..
time sekolah dulu2..
muka sgt2 kebudak2an..hu3...
tergelak sorang2..smpai ase nak tergolek2..hahahaa

masa form 1


muka agak terok akibat resdung melampau


muka tk mature bersama ekin


form 5 ~mcm form 1 jgak kan??~


bilik prep yg berselerak..
~muka terbakar akibat sukan~


 wakil daerah choral speaking


alam kolej still tk bape nak matured (>_<)

Skang umur pn da msok 22 tahun..tp lom ag la..
dalam progress nak matured kan diri..wahahaa
tp yg sedih nye kalo org2 manusia2 yg bru je kenal mesti tnye sekolah lg ke??
what you all mean??

~the end~


suke tak??like ye??

saje je nak bt aku sakit hati kan??

Thursday

emm tk habis2 la manusia ni kn??
mcm2 perangai...
kalo sehari tk bt org lain sakit hati tk leh ka??
time tgh bengang thap gaban ni mule rase nak pelangkung bis semua org..
sabar yayang..sabar..
al kisah nye cm ni..de la hamba Allah ni...
yayang elok baik ngan die...
tp tk lah smpai thap kawan karib...
tgk2 die tikam yayang dr belakang..
huh..kononnya dulu die dok marah la jgak kt betina tu sbb rampas bf yayang...
tp skang see..die plak yg dok kamcing ngan betina tu...
sori la ye kalo tersentap...
ni blog yayang suke hati la nak taip pe pn..
emm oleh sbb tu..saya berjanji tk kan sama sekali bercerita apa2 pd insan tersebut..
i'm swear...!!!
dr dulu lg da yayang tau die ni mmg jenis depan ckap lain tp belakang ckp lain..
tp ntah la..
yg dok baik lg ngan die wat pe..
aiiisshhh...
mmg rase nak sepak2 je minah tu..
mulut manis tp dalam hati Allah je tau..

so lepas ni..yayang akan lebih berhati2..
terpulang la pada Kau nak tersentap ke ape ke...
yang penting kalo ko bace entry ni ko sedar sikit pe ko da bt...

Yayang amat menyampah pada org mcm tu..!!
full stop..
ok lah..bye2...
wait for the next entry ok..


bye2



suke tak??like ye??

hepi besday mak..

Friday

yayang syg mak yayang...
ari ni 03 june 2011..genap mak yayang 47 tahun...
emm tp mak still maintain cun lg..hu3..
alhamdulillah Allah berikan kebahagiaan pd mak,
kesihatan yg bgus pd mak...suami yg penyayang utk mak
abah yayang la tu..
dan anak2 yg soleh dan solehah utk mak..
heee..termasuk la yayang..
so..utk hari bahagia mak ni..yayang da hasilakn satu kad yg agak istimewa utk mak..
*
*
*

~1~


~2~


~3~


~4~

~5~

~6~

dengan itu..yayang harap...

*mak dikurniakan kesihatan yg baek selama nya..
*mak bahagia dgn keluarga..
*mak dilindungi dan dirahmati Allah SWT di dunia dan Akhirat..
*dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki..

INSYAALAH >_<



suke tak??like ye??

wakil Malaysia mane leh kalah..ha3

yesterday..yayang and family serang GM @greentown Mall Ipoh..
da lme tk maen bowling..so semalam melepaskan gian la..
just yayayng and adik2 je maen..
abah tk dpt nak join coz tgn masih sakit akibat excident last monday..
agak fanatik jgak la..
mcm2 gelagat....
see this
*
*
*

yayang tk sempat nak tgk camera**


malas la nak tunjuk skill lebih2..>_<

 ikhmal my 2nd lil bro**


amirul my 1st lil bro**


keputusan akhir yg tk bpe nak hebat..
tp A (name sebenar) di atas tu ialah yayang..

yaahhoo...!!!

practise make perfect...!!!


suke tak??like ye??