I made this widget at MyFlashFetish.com.

Ku ilhamkan ruang ini kerana...
andai suatu hari nanti...
yang mampu kau baca hanyalah tulisan-tulisan kaku dan hanyalah potret-potret bisu dariku yang kau dapat renung...

nape tk dtg lg eh??

Tuesday

Alhamdulillah hari ni da masuk hari ke 16 berpuasa..
 kemarin ujan lebat sgt kt sekitar rumah aku ni..
so ibadah puasa tk lah sehebat time cuaca panas..
emm still puasa penuh tanpa ponteng puasa ag
kalau boleh nak puasa penuh..tk perlu nak ganti2..just puasa sunat je..
tp aku hairan pada kaum laki2 yg nak ponteng puasa
tk kira la umur muda ke tua ke..
korang tk takut dosa ke weh..
ingat senang ke nak ganti2 nih..
da bayak sgt duit nak bayar fidyah ke??
haaa kan da membebel..!!
yang penting aku tertanya2 nape tk dtg bulan ag..??
mak ngan best aku yg selalunye sama2 tak puasa pun da cuti..!!
 bye !!


suke tak??like ye??

rase nak pengsan..!!

Monday

ok..hari ni rase mcm tak berapa nak sihat sgt..
tk tahu la kenapa...graf mood pn makin menurun..
so ape yg aku nak bt pas ni..
duduk diam-diam..jangan kacau org lain..
and org lain janagn kacau aku..
paham tak??
heee..ter emosi plak..
ok lah..selamat hari puasa ke 15..

wahh..raya da nak dekat..
excited cam budak kecik je..hahaha...



sumber: en google!!


suke tak??like ye??

Ramadhan Terakhir??

hari ni 08.08.2011 genap sudah 8 hari org islam atas muka bumi Allah ni berpuasa..
mmg da lame aku tk mengapdatekan blog ni..
banyak keje nak disettlekan walaupun aku bergelar penganggur terhormat..hahahaa..
ok..dikesempatan ni tak lewat lg kirenye aku nak wish selamat menjalankan ibadah puasa..
yg sememangnya wajib ke atas sume org islam..right??
hope dgn ketibaan bulan yg muliakan ni ramai2 lah
merebut peluang mengerjakan seberapa banyak amalan yg boleh..
tp ingat..bukan bulan ramadhan ni je eh..coz allah SWT membuka seluas2nya pintu syurga 
dan merapatkan semua pintu syurga..aku tau yg semua org mmg excited ngan bulan ramadhan nih 
tp excited nak pegi bazar..bab beli membeli nih tk yh nak habaq la kan??
mmg berduyun2 org beli..tp rasenye kalau leh scan bape org je yg puasa..
confirm 1/3 je dr semua..hahah(tekaan semata2..)
beribadatlah seperti ni ramadhan yg terakhir..!!

nota hujung kaki : peringatan utk aku jgak..!!


~izzati murad~


suke tak??like ye??